ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η Biofit Academy αποτελεί μέρος ενός ενεργού και εξελισσόμενου οργανισμού που αποκαθιστά και αναπτύσσει τις φυσικές ικανότητες κορυφαίων αθλητών και αθλητριών , συνεργάζεται με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους ενώ παράλληλα ειδικεύεται στην άσκηση των ειδικών πληθυσμών και την μεταποκατάσταση.
Αποτελεί μέρος μιας εκ των κορυφαίων Αθλητριατρικών Ομάδων στην Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες σε κορυφαίους οργανισμούς και συλλόγους για περισσότερο από 30 χρόνια.
Επέλεξε να εκπαιδεύει τους γυμναστές και προπονητές της υπό την αιγίδα κορυφαίων διεθνών οργανισμών όπως η NASM.
Η Εθνική Αθλητιατρική Ακαδημία των Η.Π.Α (@National National Academy of Sports Medicine (NASM) ) προΐσταται των υπολοίπων οργανισμών και φορέων πιστοποίησης προπονητικών ικανοτήτων διότι έχει στηρίξει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλέον ασφαλές και αποτελεσματικό προπονητικό μοντέλο OPT(Optimum Performance Training) .
Δεν πουλάει πιστοποιήσεις αλλά αναπτύσσει προπονητική ικανότητα και φιλοσοφία.Επιτρέπει στον γυμναστή να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο άσκησης για την επίτευξη του προπονητικού στόχου οπλίζοντας τον με τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες να στηρίζει τον προπονητικό του σχεδιασμό σε επιστημονικά έγκυρες και εξελιγμένες θεωρίες και πρακτικές.

* Έναρξη μαθημάτων CPT της NASM στις 28 Φεβρουαρίου 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *