ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Άσκηση & Ευεξία

Η επιστημονική Ομάδα του BIOFIT συστήνει στα μέλη του την άσκηση ως θεραπεία επιλογής για την ολιστική βελτίωση της υγείας και του τρόπου ζωής τους.

Προσωπική Προπόνηση

Η εξατομικευμένη προπόνηση υπό τις οδηγίες των ειδικά καταρτισμένων και διεθνώς πιστοποιημένων γυμναστών του BIOFIT και της BIOFIT ACADEMY αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο άσκησης και αλλαγής του τρόπου και της ποιότητας ζωής των νέων μελών.
Η προπόνηση υπό τις οδηγίες προσωπικού γυμναστή έχει γίνει αναγκαιότητα για τον σύγχρονο άνθρωπο και συστήνεται ως η αποτελεσματικότερη μέθοδος προπόνησης .

Προπόνηση Ολιγομελών ομάδων

Πρωτοποριακή μέθοδος παροχής εξειδικευμένης και αποτελεσματικής προπονητικής οδηγίας για ολιγομελείς ομάδες ασκουμένων . Στην μεγάλη αποτελεσματικότητα αυτού του τρόπου προπόνησης συμβάλλει ο συνδυασμός όλων των θετικών χαρακτηριστικών της ομαδικής προπόνησης και της εξατομικευμένης εξειδικευμένης ολοκληρωτικής προπονητικής οδηγίας.

Pilates Reformer

Πρόκειται για μια μέθοδο γυμναστικής που προάγει την ευκινησία, την ευλυγισία, δυναμώνει τον κορμό και την κοιλιά, μακραίνει τα άκρα ενώ ταυτόχρονα κάνει και μασάζ στα εσωτερικά όργανα. Ενδείκνυται για μυοσκελετικά προβλήματα και αποκατάσταση.

Προετοιμασία Ομάδων

Ο Dr.Γεώργιος Βαβέτσης Ph.D. , που ηγείται της επιστημονικής ομάδας του BIOFIT, σε συνεργασία με το ευρύ δίκτυο διακεκριμένων συνεργατών του χώρου της υγείας και της άσκησης, ειδικεύεται στον σχεδιασμό ,στην κατάρτιση και στην εφαρμογή δομημένων , περιοδισμένων, ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων για την μεγιστοποίηση της απόδοσης κορυφαίων ομάδων όλων των αθλημάτων .

Ομαδικά Προγράμματα

Πρόκειται για ένα γκρουπ (ως 8 άτομα) που μπορεί να κάνει κυκλική προπόνηση (βελτίωση αερόβιας ικανότητας και κάψιμο λίπους), αλλά και λειτουργική προπόνηση εκεί όπου ο ασκούμενος δουλεύει με την αντίσταση αλλά και το βάρος του σώματος του.

Hypoxi

Στοχευμένη καύση λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση
Η στοχευμένη απώλεια λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, αλλά και υγείας.
Προστατεύοντας τα εσωτερικά όργανα και στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη, η κοιλιά παίζει σημαντικό ρόλο στην ευεξία, την υγεία, αλλά και στην ελκυστική εμφάνιση.

Ειδικές Δυνάμεις & Σώματα Ασφαλείας

Για κάθε μέλος σε Ειδικές Δυνάμεις αλλά και σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας, απαιτεί να έχει άριστη φυσική κατάσταση, και εμείς στα BIOFIT παρέχουμε ότι σας ζητάει η καθημερινότητα.

Easy Line

Το σύστημα κυκλικής προπόνησης ήπιων αντιστάσεων (υδραυλικές αντιστάσεις) της EASY LINE ,αποτελεί ένα από τα πιο προσιτά και φιλικά προς τον ασκούμενο περιβάλλοντα άσκησης . Κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τους προπονητικούς στόχους όπως η γενική βελτίωση της σωματικής υγείας και φυσικής κατάστασης και η αλλαγή της σύστασης του σώματος (π.χ. μείωση σωματικού βάρους.

Πολεμικές Τέχνες

Ως ολοκληρωτικός τύπος άσκησης , οι πολεμικές τέχνες και οι κορυφαίοι αθλητές και προπονητές του χώρου αποτελούν σημαντικό μέρος του οργανισμού μας.
Με προπονητικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα ,στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του BIOFIT ,μπορείτε να προπονηθείτε στο ΤΖΟΥΝΤΟ καθώς και να βελτιώσετε τις φυσικές σας ικανότητες για όλες τις υπόλοιπες πολεμικές τέχνες ακολουθώντας εξατομικευμένα προγράμματα προετοιμασίας.
Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων της Υγείας και της Άσκησης συνεργάζονται για τον σχεδιασμό ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων για την μεγιστοποίηση της απόδοσης ΟΛΩΝ των αθλητών των πολεμικών τεχνών ,ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας

KINESIS

Η αίθουσα ΚΙΝΗΣΗΣ (KINESIS) παρέχει στα μέλη μας έναν πιο λειτουργικό και διαφοροποιημένο τρόπο προπόνησης . Κατάλληλο για την λειτουργική προπόνηση ,την σταθεροποίηση των αρθρώσεων και την προσαρμογή στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασκούμενου. Τεχνολογικά εξελεγμένος εξοπλισμός για την εφαρμογή πληθώρας ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων για κάθε ηλικιακή ομάδα και επίπεδο. Εφαρμόζονται πιο λειτουργικά προγράμματα κυκλικής προπόνησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε μέλους και στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει.

Αξιολόγηση

Η ειδικευμένη επιστημονική ομάδα του BIOFIT παρέχει ενδελεχή προγράμματα αξιολόγησης των φυσικών ικανοτήτων . Αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων ,την διάγνωση των πιθανών ανισορροπιών και αδυναμιών και την πρόληψη των τραυματισμών.
Τα προγράμματα αξιολόγησης βασίζονται στους μοναδικούς στόχους κάθε μέλους :
Σύσταση Σώματος
Για τα μέλη που θέλουν να αλλάξουν την σύσταση του σώματός τους και να ρυθμίσουν το βάρος τους ενδυναμώνοντας τους μύες και προκαλώντας τις απαραίτητες ασκησιογενείς προσαρμογές.
Ισχύς
Για τα μέλη μας που αρέσκονται στις προκλήσεις και έχουν συνειδητοποιήσει ότι η φυσική τους κατάσταση είναι καθοριστικό συστατικό της ποιότητας ζωής τους.
Ισορροπία, Ιδιοδεκτικότητα και Κινητική Συμπεριφορά
Για τα μέλη που επιθυμούν την αύξηση της νευρομυϊκής αποτελεσματικότητας , την αποφόρτιση από το άγχος της καθημερινότητάς τους ,την βελτίωση της αίσθησης τους σώματός τους και την επίτευξη πνευματικοσωματικής ισορροπίας.
Αθλητισμός
Για τα μέλη μας που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους στον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Δρομείς Μεγάλων Αποστάσεων

Ο Οργανισμός Biofit και η Σχολή Εκπαίδευσης Γυμναστών Biofit Academy αξιολογούν δρομείς όλων των ηλικιών και επιπέδων και σχεδιάζουν εξατομικευμένα ολοκληρωτικά προπονητικά προγράμματα για την μεγιστοποίηση των επιδόσεων τους.

Άσκηση Εξαρτώμενης Ανάρτησης - TRX

Η προπόνηση εξαρτώμενης ανάρτησης TRX αποτελεί μια πρωτοποριακή προπόνηση αντιστάσεων και ισορροπίας . Τα προγράμματα προπόνησης TRX προσαρμόζονται στους στόχους , στις ανάγκες και στις ικανότητες κάθε μέλους του BIOFIT παρότι έχουν σχεδιαστεί για την εντατική εκγύμναση ειδικών δυνάμεων των σωμάτων ασφαλείας και υψηλού επιπέδου αθλητών .
Η ποικιλία των μεθοδολογιών και προσαρμοστικότητα του ασκησιολογίου επιτρέπουν στους ειδικευμένους προπονητές του BIOFIT να σχεδιάσουν δυναμικά και ευχάριστα προγράμματα άσκησης για ασκούμενους κάθε ηλικίας και προπονητικού επιπέδου.

Επαγγελματίες Αθλητές

Η αξιολόγηση και ο σχεδιασμός εξατομικευμένων ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων για επαγγελματίες αθλητές αποτελούν βασικούς στόχους του οργανισμού μας.
Με προπονητικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα ,στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τον εξελιγμένο εξοπλισμό του BIOFIT , μπορείτε να βελτιώσετε τις φυσικές σας ικανότητες ακολουθώντας εξατομικευμένα προγράμματα προετοιμασίας.
Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων της Υγείας και της Άσκησης συνεργάζονται για τον σχεδιασμό ολοκληρωτικών προπονητικών προγραμμάτων για την μεγιστοποίηση της απόδοσης ΟΛΩΝ επαγγελματιών αθλητών ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας.